Novice

 



Ekipa je bila organizacijsko uigrana še od prejšnjega treninga v Tritolu, zato sta priprava opreme in pakiranje stekla kot po tekočem traku. Štart v petek, malce pred jutrom. Na Šentilju kava, potem pa via Wiener Neustadt. Prihod je bil ravno pravšnji, da smo zasedli začasna bivališča in si uredili tabor.
Iskanje smo začeli v bazenu ter kasneje podaljšali še na sosednjo ruševino. Veseli smo bili vidnih napredkov pri gibanju psov na ruševinah. Čez dan smo si privoščili z siesto ter s treningi iskanja nadaljevali pozno popoldne. Vmes so nas zabavali humorni vložki dopustnikov, ki so si na morju že napolnili baterije. Popoldne smo z iskanji nadaljevali na THV-ju. Vodja kuhinje Miha in žar mojster Sebastian sta poskrbela za odlično večerjo.


Globokim debatam pozno v noč je sledil jutranji dež. Ravno prav za pozno vstajanje in dolg zajtrk. Dopoldanska iskanja smo naredili v stavbi s stolpom. Po opoldanski siesti pa je sledila sanjska hiša. V vročini smo izkoristili notranje prostore, kasneje pa še preostale dele zunanjega delovišča. Po večerji že pride do izraza utrujenost po kratki noči in pridnem delu čez cel dan. Prvi hitro omagajo.
Za zadnje nedeljsko delovišče ponovno izkoristimo THV. Močno sonce nas opoldne prežene v tabor. Hitro pospravimo in via proti domu. Že kmalu po začetku poti se pokažejo posledice aktivnih dnevno-nočnih treningov.

 

Pridni smo bili!

Več fotografij...